Perhekahvila

MLL Nöykkiön Perhekahvila Kotikolo

perjantaisin klo 9.30-11.30 Latokasken asukaspuistossa

Tervetuloa mukaan tapaamaan alueen muita lapsiperheitä!

Tapaamme kesätauon jälkeen Latokasken asukaspuistossa perjantaisin 26.8.22 alkaen klo 9.30-11.30.

Tarjolla ilmainen puuroaamupala sekä hyvää seuraa. Katso alla syksyn ohjelma. Muutokset ja ajankohtaiset tiedot perhekahvilan facebook-sivuilla (https://www.facebook.com/MllNoykkionPerhekahvilakotikolo).

Kahvilaamme pyörittävät vapaaehtoiset ohjaajat. Etsimmekin lisää ohjaajia perhekahvilaan. Toiminta alkoi viime keväänä Korona-tauon jälkeen. Nyt tarvitsemme lisää ohjaajia, jotta saamme pidettyä kahvilan auki koko syksyn. Jokaisella kerralla 2 ohjaajaa ja aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Tule siis mukaan varmistamaan perhekahvilatoiminnan jatkuminen alueellamme! Laita sähköpostia yhdistykselle (mll.noykkio@gmail.com) tai pistäydy kahvilla joku perjantai. Nähdään perhekahvilassa!

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.