Perhekahvila

MLL Nöykkiön Perhekahvila Kotikolo

Tauolla kesän ajan. Etsimme uusia ohjaajia!

 

Tervetuloa mukaan tapaamaan alueen muita lapsiperheitä!

Tapaamme 25.3.22 alkaen toukokuun loppuun asti perjantaisin klo 9.30-11.30 Latokasken asukaspuistossa, osoite Lehtikaskentie 7. 

Lisätietoja ja tarkemman ohjelman löydät Facebook-sivuiltamme.

Perhekahvila toimii vapaaehtoisvoimin. Jos vapaaehtoiseksi ryhtyminen ja perhekahvilan toiminnan jatkuvuuden varmistaminen kiinnostaa, nykäise perhekahvilaohjaajaa hihasta tai laita s-postia: mll.noykkio@gmail.com.

Tervetuloa mukaan joukkoomme, saat kivan porukan uusia kavereita, mahdollisuuden järjestää perhekahvilaohjelmaa ja turvata avoimen sekä maksuttoman kohtaamispaikan aamupalan kera alueen lapsiperheille. Vain muutama ohjauskerta puolessa vuodessa riittää.

Olemme saaneet perhekahvilaamme myös oman maskotin Pöllö Vaarin. Hän huhuilee kaikkia lapsia ja aikuisia tulemaan perhekahvilaamme tapaamaan muita perheitä. Hu huu! Tervetuloa!

Vietimme ennen pääsiäistä perhekahvilakertaa suklaamunia syöden ja pääsiäisoksia koristellen. Tervetuloa pääsiäisen jälkeen 22.4.22 taas perhekahvilaan! Luemme silloin tarinan pöllöstä...Perhekahvilassa nähdään!
Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.