Perhekahvila tauolla & ohjaajia etsitään!

7.5.2022

Nöykkiön yhdistyksen perhekahvila Kotikolo on tauolla kesän ajan. Kahvilamme toimii vapaaehtoisvoimin, joten haemme uusia ohjaajia joukkoomme. Näin saisimme pidettyä taas syksyllä perhekahvilan ovet auki.

Perhekahvilamme on kohtaamispaikka alueen lapsiperheille. Tarkoituksena olisi tarjota maksuton puuroaamupala kahvin kera. Kokoontumispaikkana toimii Latokasken asukaspuisto perjantaisin klo 9.30-11.30.

Ohjaajana olo tarkoittaa ennen kaikkea kahvin sekä puuron keittoa. Lisäksi ohjaaja ottaa vastaan uudet ja vanhat kävijät sekä huolehtii kävijöiden kanssa tilojen siisteydestä kahvilakerran päättyessä. Toimimme aina 2 hengen ohjaajapareina ja uudet ohjaajat perehdytetään toimintaan. Jo 1-2 ohjausvuoron ottaminen syksyyn auttaa paljon!

Ohjaajana pystyt toimimaan lasten kanssa. Eläkeläiselle perhakahvilaohjaajana toimiminen tuo puolestaan iloa elämään ja mukavaa aamukahviseuraa!

Koitamme järjestää ohjelmaa perhekahvilassa mahdollisuuksiemme mukaan. Jos haluat järjestää ulkopuolisen tahon pitämään tai innostut pitämään itse lyhyen, maksuttoman, toiminta- taikka infotuokio, niin ota yhteyttä (mll.noykkio@gmail.com). Tehdään yhdessä meidän näköinen perhekahvila alueemme lapsiperheille! Syksyllä nähdään!